За останній місяць було зроблено :
- замінений шорт блок на ej205( пробіг в районі 70тис. задир та виробітки нема), відмитий піддон та маслоприймач, замінені два сальника колінвала,замінені всі прокладки масляного теплообмінника, новий масляний фільтр,нові прокладки на впускний коллектор, випускний та аппайп і турбіни,новий комплект ГРМ(ремінь та ролики) Сontitech,нове масло Nanoprotec 5w50.
-голови відмиті та відшліфовані , замінені сальніки клапанів,нові прокладки клапаних кришок та свічний кілець, нові сальніки роспредвалів,нові прокладки болтів клапанних кришок, виставлені зазори клапанів, нові прокладки голів, нові свічки NGK Iridium.
-замінені щітки та підшипники в генераторі на нові, замінений бєндікс та підшипники на нові в стартері, замінений топливний фільр на новий.
-коробка розколювалась для ревізії, всі шестерні та синхронізатори без пошкоджень та виробітки, була повністю відмита і замінений новий сальнік первічного валу,залите нове масло Nanoprotec 75w90, замінений муфта міжосьового диференціалу, замінена задня піввісь.
- радіатор замінений на новий Nissens.
ВСІ прокладки та сальінки які ставились тільки оригінал Subaru.
По спеках на машині :
-КПП та задній редуктор від WRX 02.
-усилене щеплення Exedy.
-Спойлер STI
- рульва рейка та насос STI
-інтеркуллер STI
- блоу-офф Greddy
-турботаймер Apexi
-Стойки KYB AGX зверху з регулюванням.
-повний вихлоп від турбіни 3 дюйми.
-руль та ручка кпп Momo.
-передні суппорта WRX 4pot .
-датчик надуву турбіни AutoGauge та шифт лампа.
-карбоновий хапальник збільшеного розміру і орошайка інтеркуллера.
-замки капота AeroCatch.
-задні ричаги з регулуванням
-двохстороння сигналізація.
-топливний насос Walbro.
-Диски оригінал Subaru R16 відпіскоструєні та покрашені пульвілізаторм в чорний, гайки та соски D1Spec.
-Ксенон в противотуманках.
Загалом машина доведена до дуже хорошого стану, підвіска,мотор,коробка не видають жодних посторонніх звуків, ніде нічого не тече і не потіє.Їде при сток надуві 0.8 бар. По покрасці є різні дрібні недостатки( думаю не дивно з її віком), але в очі нічого не кидається. Ціна 6000$ ,думаю досить гуманно при такій кількості виконаної роботи, буду радий якщо машина залишиться в клубі серед тих хто буде її любити і слідкувати за нею

тел. 05О3793399 - Володимир