В цей передноворічний час хотів запропонувати вам свіженьке авто, яке не бачило наших доріг за адекватні гроші. Тож довго розписувати не буду - далі по суті:
Цена: 10750$
Производитель: Renault
Модель: Megane
Год выпуска: 2014
Пробег: 102 т.км
Цвет: сірий, асфальт - хто як бачить

Объем двигателя, л.: 1.5 dci, 110 коней
Коробка передач: ручка 6ст
Описание: писати можна багато, по основному: місяць тому з Німеччини, везлась товаришу під безакциз, товариш передумав - тепер маю головняк, бо найближчий рік з обліку не знімається. Пробіг рідний, по базі Рено перевірити можна. Все в рідній фарбі окрім (якщо не помиляюсь) переднього правого і заднього правого крила - там просто пофарбували другим шаром без шпатла (думаю десь притерли просто). В інших деталях - машина реально як нова. Були думки залишити собі, але збираю кошти на житло. По комплектації: клімат, конд., парктронік перед/зад, ДХО, блутуз, навігація, бортовий, електро-ручник, безключовий доступ, дві чіп-карти, складання дзеркал, контроль смуги руху, (сам не знаю як працює, але є), круіз і ще щось є, все важко згадати.
Торг мінімальний після огляду (є розумники які після 30сек розмови пропонують 9500)
Розумію, що їх висить тисячі дві на Авторіа, можливо є дешевші, але це авто мені не соромно буде віддати в хороші руки.
Враховуючи, що з 31 грудня пільгове розмитнення закінчується - самі можете спрогнозувати ціни на авто після Нового року.
Контакты
Тел.: о98 З66 66 І6