Производитель: Fuji Heavy Industries Ltd
Модель: Subaru Legacy
Год выпуска: 10.2003, MY04
Пробег: 123639
Цвет: atlantic blue pearl
Объем двигателя, л.: 3.0
Топливо: бензин
Коробка передач: 5AT
Описание:
Машина в хорошому стані. Пробіг на даний момент 123 тис км. і дуже виглядає на правду. Руль і кнопочки не потерті, масло майже не їсть, проблем з машиною нема :) Обслуговую її в офіціалів, маю всі виписки, рахунки і т.д.
В машині ніхто не курить (я в принципі не курю, і нікому не дозволяю в своїй машині)
За ту ціну з машиною в комплекті є:
-шумоізоляція всіх дверей!!
-сигналка
-парктронік задній
-ксенон (ближнє світло фар)
-захисти: мотору, кпп і редуктора
-повітряний фільтр K&N
-спойлер :))
-кастомна решітка радіатора
З приємних речей:
- в машині є рідний GPS і він працює в Україні (в Європі ясне діло теж). На фотках можете пересвідчитися - там Львів.
- гарна комплектація в 3 літрової машини - 8 подушок безпеки, ESP, оптітрон, електро сидіння, кнопки на рулі, круїз контроль, люк, 5-ти ступенева коробка передач з режимом ручного переключання.
З не приємних - дружина моя дуже не злюбила паркан біля хати і вирішила його поцарапати бампером і правим крилом машини. Нажаль паркан виявився сильніший :(
Я думав все зробити і цінити машину 14500, але потім прикинув що покупці будуть показувати пальцями що тут помальовано, значить точно була бита в морду. В морду бита не була, і щоби того не доказувати кожному потенційному покупцю - я вирішив скинути ціну і продавати машину як є. Тому ціню 13900.
Під капотом не мив спеціально - нехай буде видно що нічого ніде не тече!
Аргументований торг вітається.
Контакты
...