Слушай очень интересно было бы с тобой познакомиться. Я серьезно говорю. Может подъедешь на встречу связанную с покатушками? Просто реально хочется познакомиться с такой неординарной личностью.
P.S. Никого своими словами не хотел обидеть.)))
Пе4иво писал(а):спасибо конечно, но врядли...мне потом бу неинтересно самовыражаться на форуме)))
приедет скучный чел при костюме и галстуке, будет вести себя прилично, оно тебе надо)))
Demon писал(а):Пе4иво писал(а):спасибо конечно, но врядли...мне потом бу неинтересно самовыражаться на форуме)))
приедет скучный чел при костюме и галстуке, будет вести себя прилично, оно тебе надо)))
))) Без коментариев))))
Пе4иво писал(а):Слушай очень интересно было бы с тобой познакомиться. Я серьезно говорю. Может подъедешь на встречу связанную с покатушками? Просто реально хочется познакомиться с такой неординарной личностью.
спасибо конечно, но врядли...мне потом бу неинтересно самовыражаться на форуме)))
Demon писал(а):To Пе4иво
Слушай очень интересно было бы с тобой познакомиться. Я серьезно говорю. Может подъедешь на встречу связанную с покатушками? Просто реально хочется познакомиться с такой неординарной личностью.
yellow писал(а):Демон, тссс, не накличь... если Печиво на велике ездит с газом и пестиком, страшно представить, с чем он предет на форике... РПГ, как минимум..![]()
![]()
maksmm писал(а):а я здається цю людину розумію. після того як мій сусід по дачі почав свого кавказця на цілу ніч випускати погуляти у вільний політ по кооперативу бо впадло його вигуляти нормально - я купив жінці і дочці по парі перцевих балончиків.
після того як мого знайомого викинули на світлофорі з нової мазди а я собі рихтував крило і дверки після того як пяний мужик прибіг на прехресті розбиратись чого я "обтраскав" водою з калюжі його подружку - я купив флобер і вожу його під сидінням.
після того як якісь незрозумілі "пацани" "помилились будинком" і фактично зламали двері в квартиру - я купив сайгу-12 і резинову картеч до неї.
після того як одного разу моя дочка з жахом позвонила на мобілку що "якийсь дядя перед вікном знімає штани і стукає у форточку" - я поїхав в найближчий карєр і тепер моя дочка і моя жінка вміють непогано стріляти з 12-го калібру.
і вроді не маньяки і не параноїки ми...
yellow писал(а):
ну что сказать, таки действительно осталось действительно одеть длинный плащ и прятать под ним РПГ и спать в сейфе...
yellow писал(а):ПС а обливать из лужи пешеходов - поступок весьма дурного тона.
maksmm писал(а):а я здається цю людину розумію. після того як мій сусід по дачі почав свого кавказця на цілу ніч випускати погуляти у вільний політ по кооперативу бо впадло його вигуляти нормально
Demon писал(а):maksmm писал(а):а я здається цю людину розумію. після того як мій сусід по дачі почав свого кавказця на цілу ніч випускати погуляти у вільний політ по кооперативу бо впадло його вигуляти нормально
Ну вот опять. Праздно шатающийся кавказец по даче. Согласись, что при любом раскладе в этом случае виновата не собака, а ее идиот хазяин и идеальным вариантом было бы решить все вопросы именно с ним.
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15