МТС goodbye

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Сообщение multik » Пн авг 13, 2007 14:01

Київстар форева! Достатньо порівняти безлімітні тарифи з МТС. Щоб я робив з тими 2000 хвилинами у мережі МТС? і всього з 1000 хвилин по за нею? А у КС всі 3000 хвилин - дзвони куди заминеться!

Саме тому у мене Київстар і точка 8)
  • 0

multik
Алкотреш Тим

Сообщение Немец » Пн авг 13, 2007 14:04

Щойно я зможу зберегти свій номер-перейду на Київстар.А мое почуття гідності інколи доводиться стримувати, оскільки я ще не є впливовою людиною в суспільстві,хоча і прагну до цього.
  • 0

Немец

Сообщение Propeller » Пн авг 13, 2007 14:17

Хочу ще додати до останньої думки Vorollа.
Ми повинні говорити, що це чи інше в нашій країні нам не подобається. Говорити, а не думати про себе, що "сволочи, что творят (рос.)".
На даний час ми відрізняємось від тих, хто живе там , де багато хто з нас хотів би жити тим, що вони знають, що їх голос ВАЖИТЬ.
І треба тільки до купи свої голоси (дії) зібрати, шоб вплинути на негатив в країні.
Тож, інколи "экономическая целесообразность (рос.)" повинна відходити на 345276-й план заради внутрішньої свободи і поваги за себе.
  • 0

Propeller

Сообщение Немец » Пн авг 13, 2007 14:21

Одного разу ми вже сказали свою думку(революція).І що, допомогло???
  • 0

Международный авантюрист и делец...канадское золото, африканская нефть, индийский опиум, бразильские девушки...ещё люблю устраивать военные перевороты в маленьких банановых республиках - с публичными казнями и народными гуляньями. Благотворительность.
Немец

Сообщение Propeller » Пн авг 13, 2007 14:22

Немец писал(а):Одного разу ми вже сказали свою думку(революція).І що, допомогло???

Ще й як!
  • 0

Propeller

Сообщение Немец » Пн авг 13, 2007 14:23

Чим??? :shock:
  • 0

Международный авантюрист и делец...канадское золото, африканская нефть, индийский опиум, бразильские девушки...ещё люблю устраивать военные перевороты в маленьких банановых республиках - с публичными казнями и народными гуляньями. Благотворительность.
Немец

Сообщение Propeller » Пн авг 13, 2007 14:30

Тим, що нас почали чути і хочуть нам подобатись. Не тільки під час виборів.
Ця тема дуже об'ємна і подальше її обговорення ТУТ не потрібне.
Якось іншого разу.

PS Мене здивувало тільки те, що про це мене спитала молода людина.
  • 0

Propeller

Сообщение Немец » Пн авг 13, 2007 14:37

Тоді останні два питання:1Чому здивувало?2Звідки знаеш що я молодиа людина?
  • 0

Немец

Сообщение Propeller » Пн авг 13, 2007 14:45

Немец писал(а):Тоді останні два питання:1Чому здивувало?2Звідки знаеш що я молодиа людина?

Не переймайся :D
  • 0

Propeller

Сообщение Eva_Ignatova » Пн авг 13, 2007 14:50

..Хлопці.. Цє дуже тонка тема для обговорення в брацькому колі.. Я ледве стримувала себе, щоб не вступити у дебати.. :twisted: Можливо закриємо її? :wink:
До відома: Я- росіянка. Народилася у Києві. Дуже патріотична натура. Відчуваю себе вдома! І не дуже приємно чути слово "москаль" і деякі речі..
Расистів - геть! :P
  • 0

ЛЕГКО БЫТЬ ФКУСНОЙ,КОГДА ТЫ ПИРОЖЕНОЕ
для меня БИлл- вездеМодератор )))
Eva_Ignatova
Subaru Sister

Сообщение Немец » Пн авг 13, 2007 15:02

Propeller, я не боюся шпигуныв! :D
  • 0

Немец

Сообщение voroll » Пн авг 13, 2007 15:11

Eva_Ignatova писал(а):..Хлопці.. Цє дуже тонка тема для обговорення в брацькому колі.. Я ледве стримувала себе, щоб не вступити у дебати.. :twisted: Можливо закриємо її? :wink:

Якщо ти маєшь на увазі загальну тему гілки "МТС гудбай" то я не бачу нічого особливого (тонкого), тема як тема . . . Я доречі дуже обурений з цього питання . . .
. . . єдине що можливо хлопцям не потрібно було занурюватися у політику . . .

Eva_Ignatova писал(а): До відома: Я- росіянка. Народилася у Києві. Дуже патріотична натура. Відчуваю себе вдома! І не дуже приємно чути слово "москаль" і деякі речі..

Як на мене не вірно ставити знак "дорінює" між словами "росіянин(ка)" і "москаль" тому що москаль це не національність це тип поведінки.
Не розумію у чому тут проблема . . .
  • 0

Борітеся – поборете !
voroll

Сообщение Eva_Ignatova » Пн авг 13, 2007 15:47

voroll писал(а):
Eva_Ignatova писал(а):..Хлопці.. Цє дуже тонка тема для обговорення в брацькому колі.. Я ледве стримувала себе, щоб не вступити у дебати.. :twisted: Можливо закриємо її? :wink:

Якщо ти маєшь на увазі загальну тему гілки "МТС гудбай" то я не бачу нічого особливого (тонкого), тема як тема . . . Я доречі дуже обурений з цього питання . . .
. . . єдине що можливо хлопцям не потрібно було занурюватися у політику . . .

Eva_Ignatova писал(а): До відома: Я- росіянка. Народилася у Києві. Дуже патріотична натура. Відчуваю себе вдома! І не дуже приємно чути слово "москаль" і деякі речі..

Як на мене не вірно ставити знак "дорінює" між словами "росіянин(ка)" і "москаль" тому що москаль це не національність це тип поведінки.
Не розумію у чому тут проблема . . .
Петрик, буду бити!!!!!!!!!! :x Поперше: "тема, як тема" потрохи виходить за рамки, вибачаюся за тему... По-друге, "москаль"- тип поведінки.... :ROFL: Ррррр... Вперше чую!!!!!!!!!!!
  • 0

ЛЕГКО БЫТЬ ФКУСНОЙ,КОГДА ТЫ ПИРОЖЕНОЕ
для меня БИлл- вездеМодератор )))
Eva_Ignatova
Subaru Sister

Сообщение voroll » Пн авг 13, 2007 15:58

Eva_Ignatova писал(а): Петрик, буду бити!!!!!!!!!! :x Поперше: "тема, як тема"
потрохи виходить за рамки, вибачаюся за тему...[b]

Тобто коли ми на цьому форумі "хаємо" Мега-Моторс це нормально, а коли ми обговорюємо некоректний, як на мене, вчинок російських власників УМЗ - це виходить за рамки . . . якась вибіркова демократія тобі не здається?

Eva_Ignatova писал(а): [b] По-друге, "москаль"- тип поведынки.... :ROFL: Ррррр... Вперше чую!!!!!!!!!!!

Вибач, я забув поставити відповідний знак . . .

(с) "москаль"- тип поведінки.... , voroll 2007 рік
  • 0

Последний раз редактировалось voroll Пн авг 13, 2007 16:02, всего редактировалось 1 раз.
Борітеся – поборете !
voroll

Сообщение Немец » Пн авг 13, 2007 16:00

(с) "москаль"- тип поведінки.... , voroll 2007 рік
Приятно что я присутствовал при таком историческом событии! :D
  • 0

Немец

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём