Саме тому у мене Київстар і точка

Немец писал(а):Тоді останні два питання:1Чому здивувало?2Звідки знаеш що я молодиа людина?
Eva_Ignatova писал(а):..Хлопці.. Цє дуже тонка тема для обговорення в брацькому колі.. Я ледве стримувала себе, щоб не вступити у дебати..Можливо закриємо її?
Eva_Ignatova писал(а): До відома: Я- росіянка. Народилася у Києві. Дуже патріотична натура. Відчуваю себе вдома! І не дуже приємно чути слово "москаль" і деякі речі..
Расистів - геть!![]()
Петрик, буду бити!!!!!!!!!!voroll писал(а):Eva_Ignatova писал(а):..Хлопці.. Цє дуже тонка тема для обговорення в брацькому колі.. Я ледве стримувала себе, щоб не вступити у дебати..Можливо закриємо її?
Якщо ти маєшь на увазі загальну тему гілки "МТС гудбай" то я не бачу нічого особливого (тонкого), тема як тема . . . Я доречі дуже обурений з цього питання . . .
. . . єдине що можливо хлопцям не потрібно було занурюватися у політику . . .Eva_Ignatova писал(а): До відома: Я- росіянка. Народилася у Києві. Дуже патріотична натура. Відчуваю себе вдома! І не дуже приємно чути слово "москаль" і деякі речі..
Расистів - геть!![]()
Як на мене не вірно ставити знак "дорінює" між словами "росіянин(ка)" і "москаль" тому що москаль це не національність це тип поведінки.
Не розумію у чому тут проблема . . .
Eva_Ignatova писал(а): Петрик, буду бити!!!!!!!!!!Поперше: "тема, як тема"
потрохи виходить за рамки, вибачаюся за тему...[b]
Eva_Ignatova писал(а): [b] По-друге, "москаль"- тип поведынки....Ррррр... Вперше чую!!!!!!!!!!!
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 54