Стрельба в Караване

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Сообщение VIKON » Ср окт 17, 2012 13:05

Andr3y писал(а):Открыл снова.
Вот немного по теме: http://korrespondent.net/kyiv/1408774-z ... -cheloveka

Вот к стати кто из их брешет? По твоей ссылке, жена говорит -

"Жена говорит, что он вел себя, как обычно, поужинал, поиграл в шахматы на компьютере. Согласился на следующее утро съездить за молоком к тетке на левый берег. Утром, когда Людмила проснулась, его уже не было, а молоко стояло в холодильнике.

а продавщица молока(родственница) говорит противоположное -

Как-то я на Пасху Галине своего молочка передала, - вспоминает Александра Борисенко. – А потом перезвонила Люда и сказала, чтобы я им сообщала, когда в Киев приезжать буду. Молоко понравилось, они будут покупать. Пару раз Люда сама ко мне ездила, а потом пришла с Ярославом, сказала, что теперь он за молоком ездить будет. Он каждый четверг ко мне приходил с 8 до 9 утра. Мы перебрасывались парой слов, я спрашивала, как дела, отвечал, что хорошо. А две недели назад Люда позвонила, говорит, что молоко брать не будут – у Славика аллергия. В прошлый четверг я их ждала. Позвонила Люде – сбрасывает. Позвонила Гале – тоже сбрасывает. Все молоко продала, приехала домой, а мне на телефон звонок: "Вы такая-то? Славика знаете?". Я рассказала, как есть. А потом перезвонила Галя и сказала, что его подозревают в убийстве.

к стати, она-же, видевшая его по четвергам, сказала -

Александра говорит, что телевизор у нее не работает, но у родственников смотрела видео из "Каравана".

- Я сразу всех позвала: смотрите, это же Славик!
  • 0

vi_kon@bigmir.net м.095-094-86-13

Найбільшою трагедією України є те, що нею керують люди, яким вона абсолютно не потрібна - М.Грушевський(с.) ;)
VIKON

Сообщение Andr3y » Ср окт 17, 2012 13:24

VIKON
Я запостил ссылку так же как и ты. Выводы делает каждый для себя самостятельно.
Зная как журналюги могут перевернуть / додумать и т.д. не верю на 100% ни одной из статей.
  • 0

Andr3y

Сообщение VIKON » Ср окт 17, 2012 13:35

Andr3y писал(а):VIKON
Я запостил ссылку так же как и ты. Выводы делает каждый для себя самостятельно.
Зная как журналюги могут перевернуть / додумать и т.д. не верю на 100% ни одной из статей.

а я что, притензии тебе предъявляю? рассуждение "вслух"... :D
я её показания/интервью, ещё неделю назад читал, тогда ещё этот момент смутил... из твоей ссылки - новость, наличие защитника/адвоката... %)
а по поводу "верю - не верю", ты не один такой, вот по-этому собсно и интересно, чем именно это всё закончиться...
  • 0

Найбільшою трагедією України є те, що нею керують люди, яким вона абсолютно не потрібна - М.Грушевський(с.) ;)
VIKON

Сообщение Andr3y » Ср окт 17, 2012 14:22

VIKON
Ну ты ж спросил
Вот к стати кто из их брешет

Я тебе и ответил, что хз
  • 0

Andr3y

Сообщение VIKON » Ср окт 17, 2012 14:38

"Палицями замахувались в обличчя і реготали" - охоронці "Каравану" гамселять клієнтів ні за що та називають "під***ми"

Александра Щербаня несколько лет назад избили охранники "Каравана".

Олександра Щербаня 5 липня 2009-го року затримали та побили охоронці "Каравану". Звинуватили, що вкрав батарейки вартістю 15 гривень. Киянин на той час працював позаштатним кореспондентом УНІАНу, також працював помічником кандидата в народні депутати. За освітою юрист.
"Заїхав до "Каравану" за батарейками та квасом, - розповідає чоловік Gazeta.ua. - Взяв з полиці батарейки, але не знайшов квасу. Залишив батарейки на стелажі. На виході з супермаркету підійшов охоронець. Сказав, що зі мною хочуть поговорити. Ми пішли в ту саму кімнату охорони".
Щербань пригадує, що супроводжували його троє охоронців. Два йшли по боках, один позаду. В кімнаті сидів ще один.
"З цензурних слів у них були тільки сполучники "в" та "на". Говорили виключно матюками, але смисл був такий, що я вкрав батарейки. Це літо, я був одягнений в майку та легкі штани. У кишені тільки гаманець, ключі в руках. Я вивернув, все показав. Не в труси ж сховав. Казав, де залишив батарейки. Питався, чи схожий я на крадія? Потім сказав, що піду, а вони нехай шукають батарейки. Охоронці продовжували матюкатись, хапались за палиці, замахувались".

Коли вставав зі стільця, кричали: "Сидіти!". Один з них стояв на вході.
"Я підвівся, підійшов до нього, запитав - ви мене затримуєте? У відповідь почув: "А що, тебе тут хтось тримає?" Маю вагу більше 110 кіло і зріст під 185, тому коли зробив крок вперед, він зсунувся. Відразу один кинувся на одну руку, інший на другу. Той, що був позаду, схопив за горлянку. Закинув мою голову і почав тиснути на кадик. Четвертий обняв за торс, пробували повалити. Махати кулаками не збирався. Вони ж можуть мати пневматичну зброю, балончики. Не хотілось це випробувати на собі".
Каже, що на відео вбивства добре видно кімнату охорони. З холу "Каравану" за дверима з електронним замком - коридор, а потім маленька кімнатка.
"Я обох охоронців відштовхнув, потім ними ж вибив двері одні, а потім другі, які були на магнітному замку. А їх просто так не відкриєш. І всі четверо по черзі вилетіли в коридор"
В цей момент Олександр почув по рації одного з охоронців, що знайшлись батарейки.

"А охоронці просто почали розходитись, ніби нічого не сталось. Я кричав їм щоб зупинились, кликав начальника охорони. Людей, які зібрались навколо, попросив викликати міліцію. Прийшов начальник охорони. Я не бачив фото людей, в яких стріляли, але зовні по відео, він був дуже схожий на одного з вбитих. Це чоловік у білій сорочці, лисий, трішки повнуватий (Бурчак, якого на відео застрелили першим у серце — ред. ). Він з'явився ще з одним охоронцем. Говорив тільки зі своїми підлеглими. Я до них підійшов, просив пояснити на якій підставі мене затримали, фізично утримували. Він не повертаючи голови сказав тільки, що за своїх вибачається".
Олександр вимагав, аби всі представились і назвали свої прізвища. На одязі охоронців були тільки бейджики із іменами без прізвищ і посад — типу "Михайло, охоронець".

Начальник охраны сказал мужчине: "Пошел ты к такой-то матери"
"Цей начальник охорони каже мені: "Пішов ти до такої-то матері". Навіть голову не повернув. Я підійшов до одного з охоронців, смикнув бейджик на прищіпці та сказав, що він піде разом із моєю заявою до прокуратури"
Далі, зазначає постраждалий, допустив фатальну помилку - повернувся до них спиною. Почув тільки "Ламай його!".
"Це на очах близько сотні людей. Кинулись на мене, тримали за руки, горло, корпус. Шість людей хвилин 15 намагались скрутити. Спочатку пробували затягнути в туалет. З першого разу в них не виходило, бо брикався та обурювався. Моєю головою знесли пів дверного косяка, бо не попадали в отвір. Я був тараном. Декілька разів моєю головою, плечем, коліном, руками пробували пробити стінку. Потім втискували, десь коліно чіплялось, десь лікті. Не пам'ятаю, як, але затягнули в кімнату охорони. Там повалили на землю. Один сів на спину, інші за руки, заламали голову, душили. Відчув, що непритомнію. Тоді трішки відпустили. Коли почав вставати, знову почали бити. Палицями замахувались в обличчя, в сантиметрі від нього зупинялись і реготали, - пригадує чоловік.
За його словами, міліціонери з Оболонського райвідділу, які приїхали, поставились так, ніби лоха ще одного "віджали".

"Не просили документів, не цікавились хто я такий. Потиснули руки охоронцям, як старим знайомим. Спитали, що сталось. Ті показали на мене. Сказали: "ось пі***с".
Заяву від нього приймати не хотіли. Ледве вмовив.
"Маю юридичну освіту і знаю, як мала діяти міліція. Вони поступили не так. Я вимагав вилучити відеозапис. Вони вилучили. Але там було тільки два кадри. Як ходжу біля батарейок, як стою біля води. А всередині кімнати охорони тільки пару кадрів поки сидимо, розмовляємо. Хоча я бачив там камери, вони були. Згодом, коли вже спілкувався з дільничним, той зізнався, що я не перший такий. Пояснив, коли там щось відбувається, то відеозапису то немає, то є".
Наступного дня чоловік зняв побої. Вони були легкого ступеню.
"Коли людину душать, в нього залишаються потертості та синці. Вони були на шиї, під пахвами, на ліктях та колінах. Я пробував порушили кримінальну справу. Міліція відмовила. Подавав в суд, залучав прокуратуру. Теж відмовили".

Друг Олександра зареєстрував сайт "Каравану. Нет".
"Чув, що це обговорюється на сайтах, в маршрутках. Тому, що я був не єдиний. Люди писали листи, залишали свої контакти. Розповідали, що з ними робили. У мене на той час було сильне бажання наказати охоронців. А потім завагітніла дружина. І все кинув. Хотілось більше часу з родиною проводити, а не з цими охоронцями".
Каже, що охоронці теж написали заяву в міліцію. Нібито Олександр застосував до них силу, побив і пробував щось вкрасти.

http://gazeta.ua/articles/np/_palicyami ... ent/460410
  • 0

VIKON

Сообщение VIKON » Чт окт 18, 2012 22:14

Ярослав Мазурок не виновен? Караванский стрелок кто он? Может двойник?

Изображение

Да, похож, да, даже очень. Но эти фото были сделаны когда ему было 30-32 года - сейчас же ему 38!

Справа в кепке добавлены скорее всего недавние фото где четко видно, что у него уже присутствуют статические морщины на щеках.

На видео телосложение стрелка выглядит намного крупнее худого Мазурка.

Также удивляет мутация по приметам милиции:

"Прикмети зловмисника: на вигляд 25-30 років, зріст 170-175 см., волосся світло-русяве середньої довжини, одягнений в темно-зелену куртку, сірі джинси, чорні туфлі".

"Прикмети зловмисника: на вигляд 35-40 років, зріст 180-185 см., волосся русяве коротке, спортивної тілобудови, одягнений в зелену куртку, сіро-голубі джинси, чорні туфлі".

Так что милиция поспешив сделать выводы о личности стрелка обрекла этого человека сразу быть виновным даже если это сделал не он.

Да есть такая штука как двойники, да есть такая штука как встретить человека на которого ты был похож как две капли воды в молодости.

Например ДиКаприо похож на Ленина, но никто же не будет судить или восхвалять Дикаприо за поступки Ленина.

Изображение
  • 0

VIKON

Сообщение S_E_M_E_N » Пт окт 19, 2012 17:45

http://news.bigmir.net/video/627144-Eks ... ohrannikom
Походу не на того нарвались!!!!
  • 0

S_E_M_E_N

Сообщение Andr3y » Ср ноя 07, 2012 13:04

http://kp.ua/daily/071112/365065/
Кто-то верил, что его найдут живым? :evil:
  • 0

Andr3y

Сообщение VIKON » Ср ноя 07, 2012 13:34

Andr3y писал(а):http://kp.ua/daily/071112/365065/
Кто-то верил, что его найдут живым? :evil:

Возле тела был пистолет и паспорт. :lol: :lol: :lol:
наверное на выборы сначала зашёл...
  • 0

VIKON

Сообщение VIKON » Ср ноя 07, 2012 14:38

уже началось... %)

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1462126

Ярослава Мазурка виявили мертвим з вогнепальним пораненням у голову. Про це повідомив представник інтересів його дружини Лаврентій Кухалейшвілі.

Тіло виявили у столиці у будинку за адресою Катовського,33.

Наразі адвокат неготовий прокоментувати, чи було це самогубство, чи ні. Так само йому невідомо, з якої саме зброї був здійснений постріл.

На запитання, чи відомо про смерть Ярослава Мазурка його дружині, Кухалейшвілі сказав: «Я не можу до неї додзвонитися. Можливо вона поїхала на упізнання».

Нагадаємо, стало відомо, що підозрюваного у вбивстві охоронців ТРЦ «Караван» знайдено мертвим у Шевченківському районі столиці.

МВС пізніше підтвердило інформацію.

Як повідомив журналістам начальник слідчого управління МВС Василь Фаринник, МВС з'ясовує, чи дійсно тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями, знайдене на одному з будівництв в Києві, належить підозрюваному у вбивстві Я.Мазурку.

«На одному з будівництв дійсно знайшли тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями, і хтось пустив чутку, що це Мазурок. Ми направили туди слідчо-оперативні групи, співробітників карного розшуку», - сказав Фаринник.

При цьому він підкреслив, що ще не можна категорично стверджувати, що знайдена людина - це Мазурок. «Всі ці обставини ми будемо вивчати, все це з'ясуємо», - сказав він.

то-есть не факт что он, + "вогнепальнИ поранення"....

а тута

Тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговому центрі знайдено 7 листопада в Києві. За попередніми висновками причина смерті – самогубство.
Про те, що знайдено мертву людину міліцію повідомив киянин, який вранці вигулював собаку. На місце негайно виїхала слідча-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, зовні схожого на Мазурка, який помер від вогнепального поранення. В одязі знаходився паспорт та поруч виявлено зброю. Зараз на місці працюють експерти та оперативні працівники, які намагаються з’ясувати, де переховувався чоловік. Призначено ДНК-експертизи, щоб достовірно з’ясувати чи є знайдена людина Ярославом Мазурком.

так одно, или по привычке 2-а, с "контрольным""??? :D ну и паспорт уже не понятно чей...
  • 0

VIKON

Сообщение Andr3y » Ср ноя 07, 2012 14:59

• 0

Andr3y

Сообщение GTI » Ср ноя 07, 2012 15:26

Мусорва уже забрехалась.
  • 0

WRX MY-06 Blue Mica
Gott schütze uns vor Wasser und Wind und vor Autos die von Wolfsburg sind!
GTI

Сообщение Dr.House » Ср ноя 07, 2012 15:46

Обнаруживший Мазурка прохожий останется без вознаграждения в 100 000 гривен?
http://kp.ua/daily/071112/365088/
Вот что важно!

:o
  • 0

Автосервис SUBARU HOUSE.
Честный ремонт и правильное обслуживание.
Киев, Бакинская 35a
+380636338899
http://subaruhouse.com/
Dr.House

Сообщение GTI » Ср ноя 07, 2012 15:55

Dr.House
А ты верил до этого мусорве? :lol:
Как можно собакам верить (вроде бы уже взрослый) - это зверь, у которого на уме что угодно и гавкает на все, что ему не нравится.
Эти деньги получат мусора - они ж выехали на труп и сказали, что это Мазурок, значит все в ажуре - надо выдавать премию в 100т.
  • 0

WRX MY-06 Blue Mica
Gott schütze uns vor Wasser und Wind und vor Autos die von Wolfsburg sind!
GTI

Сообщение Дитрих » Ср ноя 07, 2012 17:53

это полный писец! логичный исход! :ROFL:
  • 0

Моя SUBARU жрала, перла и стоила дофига....))
Об8 чОl 3б Оч
Дитрих

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём