VIKON писал(а):Andrek писал(а):Через годину стартую в Хмельницьку область

фигасе, удачи, думаю подготовился как следует...

Приїхав з подорожі..
Маршрут туди:
Львів-Тернопіль-Хмельницький-Старокостянтинів.
Стан дороги - гавно (я про колії в асфальті, якщо це покриття можна так назвати).
Сама траса розчищена добре. На обочині відкинутий сніг в висоту 1,5-3,5м.
В Тернопільській і Хмельницькій області, є пару ділянок на котрих траса розчищена тільки на одній частині полосі.
В "Файному" місті (я про Тернопіль) снігу просто нємєряно, але техніка працювала...
Один раз засіли - машину лопатами відкопали).
Траса в Хмельницькій області теж прогорнута. Доїхали без пригод, правда водій за кермом спав всю дорогу..приходилось говорити з ним)
Часу витратили приблизно 6,5-7 год. з зупинками на заправки і т.д.
Маршрут назад: на машині за кермом був я.
Старокостянтинів-Кременець-Почаїв-Радивилів-Броди-Львів.
На всій дорозі їхати 80-100 можна), а від Бродів і 120-140)
Додому поїхали саме по цьому маршруту, оскільки потрібно було заїхати в Кременець.
На ділянці Старокостянтинів-кременець дорогу чистили напевно пару днів тому.
Покриття - лід, сніг, льодяні колії, дорогу передуває і т.д.
Великий плюс - немає ям і машин). До самого Кременця доїхати не вдалось - дорога не розчищена.
Прийшлось розвертатись і об"їжджати в напрямку Шумська.
Їхати по цих дорогах просто супер - трафіку практично немає.
З Кременця до Почаєва екстремальна). Колії глибиною +-20см і "коридори" в снігу на одну машину довжиною 20-80м.
Пару фоток зробив.

З Почаєва все нормально. Як вибрались на трасу Львів-Київ, прокаталиь 4-5км в сторону Києва до заправки Шелл.
Це жесть дорога просто дзеркало - реально блискучий голий лід...
заправились і поїхали в сторону Львова. Чим ближче "до мів" - якість дороги краща. Від Бродів траса практично суха.
З Старокостянтинова у Львів заїхали за 5 год, з котрих на зупинки витратили +-1гд.
П.С. Туди і назад Їздили вночі. Машина - недопривід. Мазда 3 1.6 АТ)