Orest писал(а):Treskot, як враження від гуми?
на Паску їздив до тещі 600+ км(туда/назад), 3 дорослих + 2 кіндера в машині, 2.1 по кругу в колесах.
був в дорозі і дощ і сонце, була гарна дорога і ями, ось враження:
- на нормальній дорозі(Львів-Жовква/дощ-сонце) шина просто супер, ніякого як то кажуть аквапланування та інших "сюрпризів",
дороги тримається відмінно, швидкість максимальна була до 140, шуму немає, принаймні я не почув
- гірша дорога Львів-Бучач(ч/з Біберку/Рогатин). тут вже трохи цікавіше
дрібні ямки ковтаються без проблем, великі ями на низькій швидкості також нормально проходяться, якшо швидше - то закономірно грюкає трохи
зчеплення з дорогою нормальне, в дощ також великої різниці в керуванні машиною не відчув
пару раз обїзджав ями по обочині(швидкість біля 40-60), куда кермуєш, туда і їде,
правда в одному випадку(після дощу), де на обочині була глина, помітив спробу заносу, але Аут вирішив це проігнорувати і поїхати туда куда я його "просив"
з негативу :
на місцях де був зрізаний асфальт - шумить досить відчутно
гармошку на дорозі при швидкості 80-100 дуже погано переносить(думаю це можна віднести на на завантаженість машини), машину просто кидає...
трохи їздив один, в колесах зробив 2.0 по кругу(ходову жалко щоб качати більше).
- машина йде мягше
- шуму не чую(розганяв до 210 на добрій дорозі)
- малі ямки проходяться ОК, ніц не гупає, на більших відповідно треба скидати швидкість, або оминати їх
- в дорозі падав дощ, вода просто стояла на асфальті, на керування машиною це вплинуло,
спецом заїзджав в мілкі калюжки на дорозі, теж все ок (швидкість 80-100)
на бездоріжжі ще не пробував, думаю десь через тижні 2-3 буде нагода(відпишуся окремо)
якшо підсумувати результати на асфальті, то шина мені сподобалася, оцінка 4+(по 5-ти бальній) однозначно.